single blog

Fli Bio që ju vjen me taksi nga Kukësi…

May 6, 2020

Nëse deri dje i keni dhënë gaz makinës për t’iu shpënë në Prizëren, Gjakovë a Prishtinë vetëm për një racion Fli, ajo sot ju vjen në shtëpi dhe bio. Nga Kukësi. Familja Elezi ka një

Read more

Dakuna_e ju dërgon një kartolinë edhe në kohë karantine, në të gjithë globin

May 2, 2020

“Jeni dashuria më e  madhe në jetë. Ju dua pafund dhe ju përqafoj nga larg. Kujdesuni për veten! Njeriu udhëton botën duke kërkuar çfarë i duhet dhe kthehet në shtëpi për ta gjetur. E vogla

Read more

Kategori

TË FUNDIT